17 december 2007

Kerstconcert Harmonie KNA Beek

 Zondagmorgen beet de Harmonie KNA Beek al eerste van deze dag de spits af in de reeks Kerstconcerten in het Hoog en in het Laag. Samen met muziekvereniging Eendracht uit Escharen o.l.v. Antoon Ariëns maakten ze er weer een perfect georganiseerd geheel van in het Kulturhus te Beek. Door muziekvereniging Eendracht werd het kerstverhaal gebracht, samen met figuranten van harmonie KNA. Na de pauze werd vervolgens Jan Engelen door een bestuurslid van de KNFM gehuldigd voor het feit, dat hij al 60 jaar lid is van een muziekvereniging, waarvan de laatste 50 jaar bij KNA. Daarna nam Albert van Dorst als voorzitter van de kledingcommissie aan het woord, waarna hij de nieuwe giletjes van de muziekvereniging presenteerde. Harmonie Kunst na Arbeid speelde daarna o.l.v Leo van Zantvoort de sterren van de hemel, waarbij tevens duidelijk werd, dat de akoustiek in het Kulturhus  verbeterd was. zie de foto's
 dscf0713janengelen  dscf0810kerstconcertbeek