17 november 2007

Leuth Actief weer actief

 Krokussen in November??Tja, wie denkt er nu aan krokussen in november, of kievitsbloemetjes, vogelmelk, boshyacintjes en al die leuke kleurige soortgenoten die ons leven in de lente opfleuren? Leuth Actief kijkt vooruit, zo blijkt maar weer eens en had op zaterdag 17 november haar actieve leden en enige Ubbergse politici geronseld om een bloembollen plantactie uit te voeren. Zo waren Leidy van der Aalst, Paul Ekelschot, Anneke Verkruisen, Adriaan Hurkmans , Wim Arts en voorzitter Joke Ridderhof om 10 uur op de Leuthse grasvelden te vinden om de 2950 verwilderingbollen in de grond te zetten. Met dank aan Vreeken's zaden en bloembollen en de Kwekerij in Lisse die tegen gereduceerde prijzen dan wel gratis een hoeveelheid bollen sponsorden. Dat zal me een feest worden komend voorjaar! zie de foto's  dscf4539leuthactief