11 oktober 2007

Boerenbruiloft in ’t Höfke

 dscf6097bbruidspaar  Op donderdag 11 oktober zijn Cornelis en Wilhelmien uit 't Höfke te Beek in de "onecht" verbonden. Reeds om 10.00 uur had een deel van de bewoners van het verzorgingshuis zich in de huiskamer/zaal van 't Höfke verzameld om gezamenlijk deze bruiloft te vieren. Aansluitend was er een mis in de kapel van 't Höfke, voorgegaan door pater Kwakman uit Nijmegen, gevolgd door een boerenmaaltijd. 's Middags konden de bruiloftsgasten per huifkar of met de koets van stalhouderij Kasteelschehof door Beek en door de Ooijpolder, hetgeen voor de meeste bewoners een unieke gebeurtenis was. Na een receptie in de zaal werd de dag afgesloten met een Oudhollands buffet. Eeen en ander was georganiseerd door de Activiteiten begeleiding van 't Höfke. zie de foto's