20 juli 2007

Diefstal bovenligger afrastering BVC1

 dscf5251  Dieven hebben in de nacht van woensdag op donderdag de aluminium afrastering rond het hoofdveld van BVC1 in Beek gestolen. Donderdag werd ontdekt, dat een groot gedeelte verdwenen was. Alleen de palen restten nu nog. Voor de voetbalclub betekent dit een behoorlijke strop. zie de foto's


 

Diefstal bovenligger bij voetbalclub BVC

In de nacht van 19 op 20 juli 2007 is de bovenligger weggehaald die boven de reclameborden rondom het voetbalveld van voetbalvereniging BVC ligt. Het betreft een ronde aluminium buis met een lengte van 130 meter en een doorsnede van 4,5 cm. Hiertoe is het kettingslot van de toegangspoort kapot geknipt. Van de diefstal is reeds aangifte gedaan. De gemeente Ubbergen is nu op zoek naar eventuele getuigen van deze diefstal. Wanneer u iets gezien heeft, dan kunt u contact opnemen met de gemeente Ubbergen (024-6849100 of 024-6849141).