23 juni 2007

Workshop jumpen bij Dispel

 dscf6155  Als afsluiting van het seizoen van Dispel vond vrijdagavond in de jongerensoos te Ooij een workshop jumpen plaats. zie de foto's


 

Succesvolle "Jump-avond"  bij Dispel in Ooij

Vrijdag 22 juni was het de laatste Dispelavond van dit seizoen. We hebben het seizoen op een spectaculaire manier afgesloten.

De Ooijse jeugd, vanaf groep 7 t/m 15 jaar, kon zich helemaal uitleven tijdens een workshop JUMPEN. Hiervoor waren er deze avond 2 dansers van Dance4real uit Tilburg aanwezig.

De kinderen begonnen de avond om 19.00 uur met een lekker frietje met een kroket of frikandel. Hierdoor kregen ze voldoende energie om aan het jumpen te beginnen. Ze konden bijna niet wachten tot de 2 jumpers, Peter en Marieke, zouden arriveren.

De kinderen hadden de basis van het jumpen al snel onder de knie, zodat er ook wat moeilijkere ‘moves' aangeleerd konden worden. Er werd in tweetallen ‘gebatteld'  wie de beste jumpers waren en zelfs de vrijwilligers die aanwezig waren gingen met de voetjes van de vloer om het jumpen te leren. Het was een gezellige en drukbezochte avond en tegen 22.30 uur ging iedereen moe van het jumpen naar huis.

Wij willen via deze weg iedereen een hele fijne vakantie toewensen……en tot september. Dan starten we weer met een nieuw Dispelseizoen!

                   Groeten

 De Dispelorganisatie