14 juni 2007

Kennismaking met WMO voorzieningen

De afdeling Sociale Zaken van de gemeente Ubbergen  had in samenwerking met  de firma Beenhakker  op 14 juni voor de politici en ambtenaren een kennismakings met Wmo-hulpmiddelen georganiseerd. En zo kon je de raadsleden Hans Groothuijse en Robbert Houkes door de Sprong zien 'scheuren'  en beproefden anderen hun krachten in de sportrolstoel. Ook liet Paul Ekelschot zich op een deskundige manier in bad hijsen. Nadat iedereen zelf de proef op de som had kunnen nemen gaf Wil Kersemakers, hoofd van de afdeling Sociale Zaken met zijn medewerksters uitleg over de Wmo-voorzieningen. Daarna toetste hij de kennis van de aanwezigen. Hoewel er nog wel wat te verbeteren viel was hij niet echt ontevreden over de antwoorden.De kennismaking met de hulpmiddelen ging vooraf aan de bijeenkomst over Welzijn en Zorg, die daarna in de Sprong werd gehouden. zie de foto's   dscf2824