11 juni 2007

Keizerschieten Beek

  

 keizer202007_523  Zaterdag 9 juni vond in Beek het traditionele keizerschieten plaats van schutterij BUB. Hierbij kwam Martien Mahler als nieuwe keizer uit de bus en hij volgt daarmee de oude keizer, Louis van Opbergen op, die de afgelopen 5 jaar  keizer van de BUB is geweest. De komende 5 jaar zijn dus voor Martien. zie de foto's op de site van Willy Bos.

 

Foto nieuwe keizerspaar gemaakt door Willy Bos


 

KEIZERSCHIETEN BEEK-UBBERGEN

Zaterdag 9 juni j.l. vond het traditionele Keizerschieten plaats van Schutterij B.U.B.

Dit jaar vond dit plaats t.g.v. het 75-jarig bestaan van de vereniging.

Op het terrein achter het Kulturhus traden uiteindelijk 3 kandidaten aan, te weten: Klaas Arts, Lex Menting en Martien Mahler. Uiteindelijk bij het 168e schot schoot Martien Mahler de restanten van de vogel eraf. Samen met zijn echtgenote Marian mogen zij zich de komende 5 jaar Keizerspaar noemen van Schutterij B.U.B.

De overige prijzen zijn als volgt verdeeld:

Heren: 1e prijs Martien Mahler

       2e prijs Guus Huilmand

       3e prijs Marc van Son

Dames: 1e prijs Jeanne Menting

       2e prijs Trudy Groothuijse

       3e prijs Charlotte Arts

 

Als schutterij kijken wij terug op een gezellige middag en danken een ieder voor de aanwezigheid.