27 mei 2007

Henk Gerritzen nieuwe keizer Vriendenkring.

 Schutterij de Vriendenkring uit Leuth heeft weer een nieuwe keizer.  Tijdens het keizerschieten op het terrein van de Vriendenkring schoot Henk Gerritzen bij het 27e schot (als enige kandidaat)  de romp van de paal, waardoor hij zich de komende drie jaar keizer van de Vriendenkring mag noemen. Henk was enkele jaren geleden 2 jaar koning.  Hij volgt nu Gert Verriet als keizer op, die op zijn beurt vandaag als president van de Vriendenkring werd geïnstalleerd.  Bij dit keizerschieten was de 1e prijs (kop)  voor Geert Booltink, de 2e prijs (re. vleugel) voor Sibrand Seegers en de 3e prijs (li. vleugel) was voor Henk Gerritzen. Er werd afscheid genomen van 2 (oud-) bestuursleden, Sjef Mannie  en Geert Booltink. Sjef Mannie werd hierbij benoemd tot erelid van de vereniging. Beiden kregen een kadootje aaangeboden. zie de foto's

dscf7719