7 mei 2007

Ooijse Toekomst eert jubilerende leden

 Tijdens het voorjaarsconcert van de Ooijse Toekomst, dat ze zondagmiddag, samen met de Harmonie Kunst na Arbeid uit Beek-Ubbergen in het dorpshuis De Sprong te Ooij gaf, werden drie jubilarissen van de Ooijse Toekomst gehuldigd. Eén van hen was wel heel bijzonder, want dit lid, Antoon Awater, was al 70 jaar lid van de Ooijse Toekomst. 20 jaar geleden werd hij al tot erelid benoemd, maar tot voor een aantal jaren speelde hij nog steeds zijn nootjes mee. In aanwezigheid van bijna zijn hele familie werd hem door een medewerker van de K.N.F.M de daarbij behorende onderscheiding uitgereikt. Deze medewerker speldde ook Richard Rikken en Ferdie Wulterkens, die beiden 25 jaar lid zijn, de daarbij behorende speldjes op. Het concert in de Sprong van deze beide, wel heel verschillende bezoekers was een genoegen om mee te maken en trok veel bezoekers. zie de foto's

dscf2550dl