12 april 2007

Programma Koninginnedag in Ooij 2007

 Het Oranjecomité van Ooij heeft haar programma weer klaar. Het belooft weer een mooie dag te worden met een gevarieerd programma. dscf2015

Programma Koninginnedag Ooij 2007.

 

Ook dit jaar heeft het Ooijse Koninginnedagcomité met zorg het programma samengesteld voor de feestelijkheden op het Reiner van Ooiplein. Mede gezien de gulheid waarmee onze Ooijse mensen de collecte hebben bedacht was het een plezier voor het comité de activiteiten van die dag nader uit te werken. Dus…

 

10.00 uur             Rommelmarkt voor de kinderen,

12.00 uur            Verzamelen,

12.10 uur             Start optocht en defilé

13.00 uur            Aanvang spelrondes,

13.45 uur            Eerste optreden clown,

14.30 uur            Spelrondes,

15.00 uur            tweede optreden clown,

15.45 uur            Spelrondes,

16.15 uur            Karaoke,

17.00 uur             Prijsuitreiking en Ballonnen wedstrijd.

 

Om welke spellen gaat het?

 

Vlaaien opmaken, water overbrengen met bekers, pingpongballenrace, lasso werpen, hoefijzer werpen/ringwerpen, doelschieten, hengelen op flessen, korfgooien, gooien op foto's van bekende Ooijse mensen, met een watergeweer omspuiten. Zaklopen houden we in reserve.

Ook komt er een springkussen. Verder is er natuurlijk muziek van Ooijse Toekomst, Schutterij en later ook karaoke. Ook worden er poffertjes gebakken en er is ook iets te drinken en de winst gaat weer in de Koninginnedagpot. "We drinken ons dus weer naar de volgende koninginnedag", zei een bekende Ooijenaar, toen ik hem dit vertelde. Heel hartelijk welkom dus. Wij van het Koninginnedagcomité*) hebben ons huiswerk gedaan. U hoeft allen maar te komen en een klein beetje mee te helpen, als dat nodig is om de kinderen veilig te laten spelen.

*)Koninginnedagcomité Ooij: Wim Heinen, voorz., Ger Toonen, secr., Leo Looijschelder, penningmeester, Jan Donderwinkel, Tiny Huijbers, Kees Rijk, Fried Vermeulen, Nel Huisman en Gerard Karnebeek (pers.).