29 maart 2007

Shanty Chor in Vijverhof

 

 dscf5172a

 Woensdagmiddag trad het Shanty Chor, Die Hanseaten Grieth uit Grieth (Dld)  voor het eerst in haar 5-jarig bestaan over de grens op. Het uit 30 leden tellende koor was met 22 man naar de Vijverberg in Berg en Dal gekomen om daar, op initiatief van het Millings lid van het koor, Huub Selten, een concert te geven voor de bewoners, maar speciaal voor Jan van Hees uit Millingen. Het koor werd op accordeon begeleid door de dirigent Peter Stevens en zijn echtgenote.  Het koor zong voornamelijk Duitse liederen, maar ook het Engelstalige lied "My Bonny is over the ocean", werd door de bewoners volop meegezongen. Voor deze speciale gelegenheid hadden ze tevens het Nederlandstalige lied "de Klok van Arnemuiden"ingestudeerd, hetgeen zeer in de smaak viel bij het publiek. zie de foto's.