14 februari 2007

Carnaval in ’t Fustendom (Ooij)

 Carnaval in Fustendom met Prins Piet den Erste
De Daktrimmer van de Deurzakkers  

Sample Image Sample Image Sample Image

HET PROGRAMMA VOOR DE KOMENDE DAGEN:

  • Woensdag 14 Feb: Bezoek aan Verzorgingshuis 't Höfke waar we gezamenlijk met de Cavalieren uit Beek weer een gezellig programma op het podium zullen brengen.
  • Donderdag: 15 feb:"Ouwe Wievebal" in de kelder van Dorpshuis De Sprong.
  • Vrijdag 16 feb: Bezoek aan de Scholen waar de nieuwe Jeugdprins of Jeugdprinses zal worden bekend gemaakt. Om 13.00 uur een optocht door enkele straten van Fustendom. Om 20.11uur: Sleuteloverdracht op het Gemeentehuis, voor geüniformeerden en genodigden. Voor informatie hierover kunt U terecht bij Leo Looyschelder of Tini Huijbers. Aansluitend een bezoek aan de jongeren van "Dispel" in de Kelder van Dorpshuis De Sprong.
  • Zaterdag 17 feb: 10.00 uur Sleuteloverdracht in Millingen aan de Rijn. s'Middags deelname aan de Optochten in Kekerdom en Millingen. Dan volgt in "Zaal De Vink" de Boerenbruiloft, het programma is als volgt:15.30 uur: Samenkomst Families en belangstellende, daarna wordt het Bruidspaar Mietje van de Plak en Broer van de Heikamp aan huis opgehaald.16.30 uur: Onecht Huwelijk; 17.00 uur: Borreluurtje; 18.00 uur: Boerenstamppotten; 19.30 uur: Receptie.20.30 uur: Feestavond met Disco "Switch".Tevens deze avond een Spetterend optreden van "Turbo Toos en Super Stien". Dit mag U niet missen !Iedereen is deze middag/avond van harte welkom, alleen voor de Maaltijd dient men zich aan te melden bij: Gert Huisman, Nel Huisman, Hanny Veenstra of Tini Huijbers.
  • Zondag 18 feb: Deelname aan de Carnavalsoptochten in Ooij en Leuth.15.00 uur: Start Carnavalsoptocht in Fustendom vanaf het Reiner van Ooiplein. De route is als volgt: Julianalaan, Bernhardstraat, Nassaustraat, Marialaan, Beatrixstraat, Julianalaan, Wilhelminastraat, Dr. Kochlaan, Emmastraat, Mauritsstraat, Wilhelminastraat, Rietvoornstraat, Bleistraat, Karperstraat, Goudwindestraat, Alverstraat, Bleistraat, Reiner van Ooiplein. Wij verzoeken aanwonende aan deroute de auto deze middag niet op straat te parkeren. Na de Optocht Carnavalsbal in zaal De Vink met orkest "Apple".
  • Maandag 19 feb: Bezoek van Prins Piet en zijn gevolg aan de Pastorie en Oudste en Jongste inwoner of inwoonster van Fustendom. Groot Matinee in Zaal De Vink met Orkest "Apple". Tevens deze middag prijsuitreiking best verklede groepen, paren en individuelen. Zaal open 13.15 uur. Eveneens brengt Prins Piet met zijn gevolg een bezoek aan de Carnavalsmiddag van de Ouderen in De Sprong.
  • Dinsdag 20 feb: Bezoek van Prins Piet den Erste aan de zieken in de diverse ziekenhuizen en instellingen.
  • Dinsdagmiddag Jeugdcarnaval.15.00 uur: dan begint het programma voor de leeftijd t/m groep 5, jullie kunnen genieten van Clown Fleur, de moeite waard om naar Zaal Vink te komen.Vanaf 16.30 uur wordt het programma aangepast voor de oudere jeugd van groep 6 en hoger met o.a. diverse spellen en Karaoke. De jongste leeftijdsgroep hoeft dan echt nog niet naar huis maar kunnen mee dansen en springen op de muziek. Het wordt een echte Jeugdcarnavals -middag dus allemaal komen in carnavalskostuum.20.30 uur: Slotbal in Zaal De Vink met Disco Henk van de Mee. Een gezellig slot van Carnaval 2007 dat U niet mag missen.