18 december 2006

Jubilarissen KNA Beek

 dscf8708  

Tijdens het kerstconcert op zondag in het Kulturhus te Beek werden 8 leden van de KNA gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap van de vereniging.  Jack Hoogenkamp en Martien de Witt kregen elk een onderscheiding voor de 25 jaar waarin ze zich verdienstelijk hadden gemaakt voor de vereniging.  Gerard Arts en Lotte de Beijer kregen een KNA speld met oorkonde voor het feit dat ze 12 1/2 jaar lid waren van de vereniging en Geert Groothuizen en Rembrandt de Witt kregen hetzelfde voor hun 25 jarig lidmaatschap.  Voor Theo Derks was speciaal een bestuurslid  van de KNF naar Beek gekomen, want hij was al 50 jaar lid. Hem werd de daarbij behorende onderscheiding uitgereikt, terwijl hij ook nog de daarbij behorende speld en oorkonde van de KNA kreeg. zie de foto's.