29 oktober 2006

15 jaar petanque Beek

 dscf6506  

Met een feestje in hun clubhuis aan de Geest vierde de Petanque vereniging Beek zondagmiddag haar 15 jarig bestaan. Voor Petanqueverenigingen in onze omgeving zowaar een hele lange tijd. Bij het 10 jarig bestaan in 2001 werd voor de vrijwilligers, die  erg veel voor de vereniging deden, een onderscheiding in het leven geroepen. De drie personen waren toen Alie en Geert Kuster en Joop van Beckhoven. Zij kregen als eerste de onderscheiding. Vervolgens werd besloten om deze nieuwe onderscheiding de Kusterprijs te noemen en Geert en Alie konden de voordracht voor de nieuwe winnaars maken. Deze keer werden dat Ria van Beckhoven, Dave Holster en Frans Steenmans. Zij allen kregen de prijs uit handen van Alie Kuster, na een toespraak door voorzitter Frans van Heumen.  zie de foto's.