18 juli 2006

Topdrukte camping De Weijde Blick

 

 De camping de Weijde Blick in Persingen van eigenaar Dorus Janssen beleeft deze dagen topdrukte. Nog nooit was het zo druk op de camping met 4Daagselopers. Alle velden van de camping staan vol en er heerst een opperbeste stemming. Een aantal bezoekers staan er al voor de 14e keer en dat wil zeggen, dat ze er al vanaf de oprichting gekampeerd hebben.dscf6278 Bijna alle huidige bezoekers zijn mensen die de 4Daagse gaan lopen. Maar ook nog nooit eerder was Dorus Janssen zo aan regels gebonden als deze keer. Kort voor de 4Daagse kreeg Janssen bericht van de brandweer, dat de caravans minstens 3 meter van elkaar af moesten staan en daar had hij bij de inschrijving geen rekening mee gehouden. Voorheen was dat niet het geval. Daarom werd het passen en meten om toch alle, reeds besproken, plaatsen in orde te krijgen. zie de foto's