4 juli 2006

Zonnebloemafdeling opgericht.

 

  Zonnebloem afdeling Ooij/Persingen op 3 juli 2006 opgericht. Op maandag 3 juli zijn tijdens een bijeenkomst met de afdeling Beek (onder wiens vlag er tijdelijk gewerkt is) dhr. Ton Hendriks en dhr. van Gastel van de Zonnebloem, Rayon Nijmegen de formulieren voor de oprichting van de afdeling Ooij/Persingen ondertekend. Binnenkort zal er een vergadering uitgeschreven worden waar o.a. het bestuur officieel benoemd zal worden en de vrijwilligers meer informatie zullen krijgen.  Op de foto staan v.l.n.r de afgevaardigde van Beek, Ton Hendriks, Ria Barber, Bets Wieland, Joke Terra, de afgevaardigde van Nijmegen, dhr. van Gastel en Leny Rikken. De dames zijn de voorlopige bestuursleden van de afdeling Ooij/Persingen.

dscf3071_2

 


 PERSBERICHT

Zonnebloem afdeling Ooij/Persingen op 3 juli 2006 opgericht.

 

Enkele weken geleden heeft u kunnen lezen dat er nog vrijwilligers gezocht werden om aan de eisen die de landelijke Zonnebloem stelt om een afdeling op te mogen richten te kunnen voldoen. Na onze oproep in de Rozet en op WFM hebben zich vier ziekenbezoekers bij ons gemeld. De vier nieuwe vrijwilligers zijn: Riek van der Velden, Ans Verstegen, Mien Wolf en Sjaak Verriet. Samen met de vier personen van het voorlopig bestuur Leny Rikken, Ria Barber, Bets Wieland en Joke Terra hebben we nu voldoende mensen om te mogen starten. Op maandag 3 juli zijn tijdens een bijeenkomst met de afdeling Beek (onder wiens vlag we tijdelijk gewerkt hebben) en de heer van Gastel van de Zonnebloem Rayon Nijmegen de formulieren voor de oprichting van de afdeling Ooij/Persingen ondertekend. Binnenkort zal er een vergadering uitgeschreven worden waar o.a. het bestuur officieel benoemd zal worden en de vrijwilligers meer informatie zullen krijgen. Daarna kunnen we een jaarprogramma op gaan stellen. Mocht u ook interesse hebben om mee te werken binnen onze afdeling dan kunt u zich melden bij het secretariaat. We voldoen nu wel aan het minimaal benodigde aantal mensen voor bestuur en ziekenbezoekers om te kunnen starten maar als we eenmaal draaien zullen er beslist meer mensen nodig zijn. Voor de activiteiten die we gaan organiseren hebben we ook chauffeurs nodig en het zou fijn zijn als degenen die zich daarvoor beschikbaar zouden willen stellen dit ook doorgeven aan het secretariaat. Alle hulp is welkom. Wij rekenen op u !

Met vriendelijke groet,

Secretariaat Zonnebloem afd.Ooij/Persingen

Ria Barber 024-6632388

riabarber -apenstaartje- chello.nl