25 mei 2006

Frits Coerwinkel overleden

 

fritscoerwinkel.jpg

Frits Coerwinkel, archieffoto M.Vink

 

 

 

 

Woensdagmiddag is in Millingen aan de Rijn Frits Coerwinkel overleden. Frits, van oorsprong uit Leuth en vroeger werkzaam bij de PGEM (het gezicht van de PGEM in de polder) , fietste over de Heerbaan in zijn woonplaats, toen hij onwel werd. Onmiddellijk werd begonnen met reanimeren, waarbij de hulp werd ingeroepen van de brandweer van Millingen. Helaas is Frits toch daarna in de ambulance overleden. Frits was erelid van schutterij "De Vriendenkring" te Leuth. I.v.m. zijn overlijden is het Grenslandkoningschieten van zondag 28 mei a.s. afgelast en verplaatst naar zondag 22 oktober a.s.

 

 

Schutterij de Vriendenkring.

Grensland Koningschieten afgelast

Woensdag 24 mei j.l. is ons totaal onverwacht ontvallen Frits Coerwinkel, president van schutterij "Vriendenkring". Het grenslandcomité heeft in gezamenlijk overleg met het bestuur van schutterij "Vriendenkring" besloten om het Grenslandkoningschieten vanwege deze droeve gebeurtenis geen doorgang te laten vinden en het evenement te verplaatsen naar zondag 22 oktober 2006.
We zullen u op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen m.b.t. het evenement.

Bestuur Schutterij Vriendenkring Leuth

Grenzlandkönigschießen in Leuth

Am Mitwoch 24.Mai ist sehr plötzich unseren President Friz Coerwinkel verstorben an einem Herzversagen. Das Grenzlandkomittee und der Vorstand vom Schützenverrein "Vriendenkring" haben zusammen beslossen um das Grenzlandkönigschießen am Sonntag den 28. Mai nicht stattfinden zu lassen und die Verantstaltung zu verlegen nach Sonntag den 22. Oktober 2006.

Über weitere Entwicklungen in Bezug auf das Königschießen am 22. Oktober 2006 werden wir Ihnen in der nächsten Zukunft informieren.

Vorstand Schützenverein „Vriendenkring“ Leuth