26 september 2024

Griezeltocht Leuth 2.0

In 2023 werd vernomen dat de organisatie van de Griezeltocht Leuth na tien succesvolle jaren zou ophouden te bestaan. Aangezien de Griezeltocht een begrip is in Leuth en omstreken, wilden wij ervoor zorgen dat deze griezeltocht kon blijven bestaan. Na de zomervakantie van 2023 sloten daarom een aantal toekomstige nieuwe organisatoren zich aan bij de vergaderingen van de Griezeltocht Leuth. Na het meelopen tijdens de voorbereidingen en het evenement zelf vond er een warme overdracht plaats, waarna negen enthousiastelingen besloten de organisatie over te nemen. In januari 2024 kwam deze groep bijeen en is druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de Griezeltocht Leuth van 2024. 
We willen de Griezeltocht Leuth in ere houden met een paar nieuwe aanpassingen. We hopen op een topevenement en hopen uiteraard dat de Griezeltocht nog vele jaren in de polder mag blijven bestaan. 
De nieuwe organisatoren zijn: Daisy Menting, Patrick Verheijen, Inge Wijers, George Lemson, Robert van Seggelen, Ferdinand Verheijen, Bas Clappers, Marieke Habraken & Dennis van den Bos. Wij hopen u te mogen ontvangen op 16 november. U kunt zich inschrijven via de website: http://www.griezeltochtleuth.nl/