7 juli 2024

Omloop der Zevenheuvelen.

Zondag 7 juli vond de zesde editie van de Omloop der Zevenheuvelen plaats. De start was op de grens van de gemeente Nijmegen en Berg en Dal op de Kwakkenberg maar het grootste gedeelte  van de rit vond plaats in de gemeente Berg en Dal. De Omloop bestond uit wedstrijden voor mannen en voor vrouwen (Topcompetitie). Deze laatste groep startte deze middag ook als laatste nadat wethouder Erik Weijers het startschot gegeven had. Ook was een Dikke Banden Race voor 9-10 jarigen. De foto’s zijn gemaakt in Beek waar KNAgalm zorgde voor de muziek  en waar de renners de “Muur van Beek” opreden. ( de van Randwijckweg). Deze naam heeft hij gekregen bij de Giro d’Italia, die door Beek kwam. zie de foto’s.

De uitslag voor de mannen:

1️⃣ Jens van den Dool
2️⃣ Quinten Veling
3️⃣ Bart Kortleve
4️⃣ Maarten van den Berg
5️⃣ Mathijs Loman
6️⃣ Marijn Maas
7️⃣ Max Nijhuis
8️⃣ Sven Pijnenburg
9️⃣ Thom Severijn
🔟 Tim den Braber
.
Uitslag vrouwen:
1️⃣ Sabrina Stultiëns
2️⃣ Anneke Dijkstra
3️⃣ Bodine Vollering
4️⃣ Marjet Groen
5️⃣ Lente Boskamp
6️⃣ Maaike Coljé
7️⃣ Sophie Loohuis
8️⃣ Laura Molenaar
9️⃣ Sanne van Heel
🔟 Ellie Parry
.