20 juni 2024

Riet en Willy Frieling-Fontein 60 jaar getrouwd.

Diamanten echtpaar Frieling-Fontein met burgemeester Slinkman.

Op 17 juni waren Riet (84) en Willy (84) Frieling-Fontein uit Millingen aan de Rijn 60 jaar getrouwd. Dat was voor burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Berg en Dal om het diamanten paar op woensdag 19 juni thuis te komen feliciteren. Vooraf had hij al een ingelijste trouwakte en een bloemstuk laten bezorgen. Het diamanten paar heeft nagenoeg hun hele leven in Kekerdom gewoond, geboren en getogen.  Na hun wettelijk huwelijk volgde het kerkelijk huwelijk op 27 augustus 1964. Om dat alles te vieren houden ze nu op 31 augustus een feest. Het paar zat vroeger samen op school, maar bij een dansavond sloeg de vonk over.  Willy heeft in zijn werkzame leven  o.a. bij de fa. Huijbers aan de Ooysedijk in Nijmegen gewerkt en bekleedde daarna diverse functies op de werf in Millingen aan de Rijn en werd daar uiteindelijk “hoofdbaas”. Riet heeft haar opleiding aan de kledingvakschool afgerond en heeft daarna veel kleding gemaakt.  Het paar heeft 2 zonen en 3 kleinkinderen.  Na Kekerdom hebben ze nu een mooi appartement in Millingen aan de Rijn, waar ze ruim een jaar tot volle tevredenheid wonen. Riet en Willy, van harte gefeliciteerd!.