13 juni 2024

Joop en Hennie Wessels-Jacobs uit Ooij 60 jaar getrouwd

Het diamanten bruidspaar samen met zoon, schoondochter en kleinzonen, alsmede burgemeester Mark Slinkman.

Op donderdag 13 juni waren Joop (81) en Hennie(81)  Wessels-Jacobs uit de Prins Hendrikstraat  in Ooij 60 jaar getrouwd. Ze zijn in Groesbeek getrouwd voor de wet en daarna , ook in Groesbeek op 7 augustus voor de kerk. Dat was een reden voor burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Berg en Dal om hen op donderdag 13 juni ’s middags  te komen feliciteren. Voor zijn bezoek had hij namens de gemeente al een bloemstuk en een ingelijst kopie van hun trouwakte laten bezorgen. Joop en Hennie wonen sinds hun trouwen in Ooij. Joop komt uit Nijmegen en Hennie van de Stekkenberg in Groesbeek. Het diamantenpaar heeft elkaar ontmoet bij het dansen in de Amstelbron op de Stekkenberg in Groesbeek. Joop[ is jarenlang werkzaam geweest bij de steenfabrieken en later bij de betonmetselfabriek in Rossum, waar kant en klaar huizen werden gebouwd. Hennie was huisvrouw en heeft op kinderen gepast. Het paar kreeg 2 zonen waarvan er een helaas al vroeg is overleden. Ze hebben twee kleinzonen. Joop deed en doet nog steeds veel aan wandelen en fietsen en hij was een tot zijn 74e een getalenteerde voetballer. Het feestje werd dezelfde avond gevierd bij het Panpacake in Leuth, samen met de familie. Joop en Hennie, diamanten echtpaar, van harte gefeliciteerd!