13 juni 2024

Annie en Theo Janssen-Bögels uit Groesbeek 60 jaar getrouwd,

Diamanten bruidspaar Theo en Annie Janssen-Bögels samen met burgemeester Mark Slinkman.

Op woensdag 12 juni waren Theo (82) en Annie(81) Janssen –  Bögels van de Muldershof in Groesbeek 60 jaar getrouwd. Dat was een reden voor burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Berg en Dal om hen op woensdag 12 juni te komen feliciteren. Voor zijn bezoek had hij, namens de gemeente Berg en Dal, al een bloemstuk en een ingelijst kopie van hun trouwakte laten bezorgen. Theo en Annie wonen al 30jaar op het adres Muldershof  in Groesbeek en daarvoor 15 jaar aan de Sint Antoniusweg in Groesbeek, waar ze zelf een huis hebben laten bouwen. Maar daar mochten ze pas in, nadat ze echt getrouwd waren. Dat duurde nog even. Daarna nog 15 aan de Pieter de Hooghweg, eveneens in Groesbeek.  Theo is jarenlang werkzaam geweest als bromfiets- en motormonteur, o.a. bij Sjef van Bergen en Tielemans terwijl Annie voornamelijk huisvrouw was en o.a. bij de Vivo werkte.  Het paar kreeg twee zonen en 7 kleinkinderen. Afgelopen zaterdag 8 juni hebben ze het gevierd in ;’t Zwaantje te Molenhoek.. Theo en Annie,  diamanten echtpaar, van harte gefeliciteerd!!