9 juni 2024

Zalmpodium presenteert Saranne

Op zondag 9 juni trad Saranne op tijdens het Zalmpodium in Millingen aan de Rijn. Heel af en toe duikt er in het singer-songwriterlandschap een stem op waar je gewoonweg niet omheen kunt. Sarannes bijzondere, warme stem raakt je meteen en is via een spel van klanken in poëtische neder-americana als een omhelzing op een eenzame dag. Sinds 2020 zingt ze ook in het Nederlands en juist daarin kan Saranne haar liefde voor literatuur en poëzie combineren met haar muziek. Haar nummer “Aan de Waal” is al meerdere keren te horen geweest op onder andere Radio Gelderland. Wanneer ze nu in haar nummers vertelt over de opdringerige hectiek van het leven, over zoeken, vallen en opstaan, komen haar woorden puur en trefzeker binnen en raakt haar emotionele stem de luisteraar meer dan ooit. Foto: Hein van Deursen (BD1 Media).