2 februari 2024

Daar is die dan! He’j de kop kapot??

Met een goeie dosis humor en een vleugje zelfspot probeer ik (Dimitri Woltjer) in het boek een antwoord te geven aan mijn eigen vragen over niet aangeboren hersenschade. Door mijn verhaal te delen hoop ik bij te dragen aan de discussie over NAH. Zelf geloof ik namelijk dat informatie en vooral communicatie tussen mensen de beste manier is om het leven weer iets positiever te maken. Half autobiografisch en half informatie heeft dit boek iets voor mensen die zelf met de aandoening te maken hebben en mensen die er meer over willen weten. Vanaf nu verkrijgbaar op de site www.hejdekopkapot.com. Tevens zal voor elke verkocht exemplaar 5 euro worden gedoneerd aan de Hersenstichting.
https://www.instagram.com/p/C21UtLbirPD/?igsh=aXpldzk5MXF6aWx3