20 september 2023

๐—ž๐—œ๐—–๐—ž ๐—ข๐—™๐—™ ๐—ฆ๐—ท๐—ผ๐—ฟ๐˜€ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ณ/๐—–๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ณ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฏ๐—ฎ๐˜€๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—น ๐—”๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ช๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ – ๐—–๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—น๐˜‚๐˜€ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—น

Lisa van Vliet in het midden geflankeerd door Loesan Bottema en Erik Weijers.
Leerling Lisa van Vliet uit groep 7 van Adelbrecht Windekind school en Carolus school uit Groesbeek werd woensdag in het zonnetje gezet door wethouder sport Erik Weijers en Loesan van het sportteam van Sportstimulering Berg en Dal, omdat haar tekening is uitgekozen om op de voorkant van alle nieuwe Sjors boekjes van schooljaar 2023-2024 in de Gemeente Berg en Dal te staan. Haar prachtige tekening viel meteen op: hij is kleurrijk, heel mooi getekend en er zijn heel veel sporten uitgebeeld. Lisa heeft voor haar hele klas een prijs gewonnen: een sportieve clinic op school, onder schooltijd. Gefeliciteerd Lisa! De inschrijvingen voor Sjors Sportief en Creatief zijn sinds woensdagmiddag 14.00 uur geopend. De inschrijvingen stromen al binnen. Wow! Kijk op www.sjorssportief.nl om te zien voor welke activiteiten jij je kunt inschrijven. ๐•Ž๐•š๐•› ๐•ซ๐•š๐•›๐•Ÿ ๐•“๐•–๐•Ÿ๐•š๐•–๐•ฆ๐•จ๐•• ๐•ง๐• ๐• ๐•ฃ ๐•จ๐•–๐•๐•œ๐•– ๐•’๐•”๐•ฅ๐•š๐•ง๐•š๐•ฅ๐•–๐•š๐•ฅ๐•–๐•Ÿ ๐•›๐•š๐•› ๐•›๐•– ๐•˜๐•’๐•’๐•ฅ ๐•š๐•Ÿ๐•ค๐•”๐•™๐•ฃ๐•š๐•›๐•ง๐•–๐•Ÿ
๊œฑแด˜แด‡แด„ษชแด€สŸแด‡ แด…แด€ษดแด‹ แด€แด€ษด DHD Drukkerij Groesbeek แด แดแดส€ สœแด‡แด› แด˜ส€แด€แด„สœแด›ษชษขแด‡ แด…ส€แดœแด‹แดกแด‡ส€แด‹ แด แด€ษด แด…แด‡ ส™แดแด‡แด‹แดŠแด‡๊œฑ แด‡ษด แด˜แด๊œฑแด›แด‡ส€๊œฑ