31 mei 2023

Verzorging 4-Daagselopers

Intocht Vierdaagse 2019

De 105e editie van de 4-Daagse is van dinsdag 18 juli t/m vrijdag 21 juli 2023  .   
Ook dit jaar is het mogelijk om zich tijdens de 4-Daagse van Nijmegen elke avond te laten verzorgen, zodat u de volgende dag weer fris en monter aan de start verschijnt. Deze verzorging voor de 4-Daagselopers gebeurt in de verzorgingsruimte en kleedkamers van het clubhuis op Sportpark De Hove in Millingen aan de Rijn aan de Hoefseweg 21. Samen met andere sportmasseurs en blarenprikkers staan Alex Janssen en Ben van Rijsewijk voor u klaar voor de verzorging van blaren, voeten, benen en rug. Denk hierbij ook aan afplakken, tapen en masseren. Bent u geïnteresseerd, dan kunt u zich aanmelden. Bij aanmelding zijn de kosten € 20 p.p. als borg. Als er problemen ontstaan in de voorbereiding, tijdens het trainen of voor een voeteninspectie kunt u de voeten laten bekijken en te verzorgen. Na de verzorging wordt deze borg verrekend met de gemaakte onkosten. Voor aanmelding of meer informatie kunt u met Alex Janssen contact opnemen: Alex Janssen 06 – 10434247 of via mail alexdoortje@kpnmail.nl
Team Verzorging 4-Daagselopers