20 mei 2023

13e Smartlappenfestival “Tranendal tussen de Heuvels” Groesbeek

Feestelijke afsluiting door Ochaarm.

Ook dit jaar op Hemelvaartsdag, vond in het centrum van Groesbeek  het Smartlappenfestival “Tranendal tussen de Heuvels” plaats. De opening vond om 12.00 uur plaats op het Marktplein, waar de andere koren door het organiserende koor “Ocharm” werden toegezongen. Op diverse locaties was er muziek. De  22 koren kwam van heinde en verre en trokken allemaal veel toehoorders.  Ook was er de Zuidmolenbraderie, waar veel bezoekers op af kwamen. Het weer werkte dit jaar geweldig mee. Het was een mooie, deels zonnige dag, waardoor extra veel bezoekers naar het centrum van Groesbeek gekomen waren. Het festival werd afgesloten in de feesttent op het Marktplein met een optreden van Ochaarm. Daarna ging het feest nog door met de Triësto’s. zie de foto’s deel 1;  deel 2