7 mei 2023

Druk bezochte seizoen opening de Speulplek in Ooij.

Gezellige drukte op de Speulplek in Ooij.

Op zondag 7 mei was er weer feest op de Speulplek in Ooij. Het zonnetje scheen en er kwamen veel mensen van binnen en buiten Ooij samen om van de Speulplek te genieten. Dit alles onder genot van een drankje en heerlijk gebak. Kinderen konden aan allerlei activiteiten deelnemen. Er was een dansworksshop, ze konden leren over insecten die ze zelf hadden gevonden op de Speulplek. Er werden insectenhotels en bloemenzaadbommetjes gemaakt ter ondersteuning van bijen. Verder was er een springkussen, oldtimer-tractors, werden er broodjes gebakken op een kampvuurtje en konden kinderen zich laten schminken. Er werden spulletjes verkocht en spelletjes gespeeld. Veel dank aan iedereen die aan deze dag heeft bijgedragen. Zou je zelf in de toekomst als vrijwilliger willen helpen bij de Speulplek dan mail gerust naar speulplek@gmail.com. Iedereen is welkom! zie de foto’s van de Speulplek.