3 mei 2023

Riet Heijmink-Basten overleden.

Ons bereikte het droevige bericht, dat op 30 april Riet Heijmink-Basten op 75 jarige leeftijd is overleden. Riet is geboren in Ooij en na haar huwelijk met Jo is ze in Millingen aan de Rijn gaan wonen. I.v.m. haar afnemende gezondheid woonden ze de laatste jaren in een appartement in Groot Berg en Dal te Berg en Dal. We wensen haar man Jo, de kinderen Marcel en Karin, Raymond en Petra, alsmede de overige familieleden en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. U kunt afscheid nemen van Riet in het uitvaartcentrum Waalstede van coöperatie DELA, Staddijk 130, te Nijmegen, op vrijdag 5 mei van 19.00 tot 19.45 uur. De crematiedienst wordt gehouden op zaterdag 6 mei om 10.00 uur in de aula van crematorium Waalstede. Correspondentieadres: Oude Kleefsebaan 341, 6572 AT Berg en Dal