25 april 2023

Back To The Country part 12 in de Mallemolen Groesbeek

In show nummer 12 trakteren solist Dick van Altena en de band Savannah u weer in de Mallemolen in Groesbeek op een reeks prachtige ‘nieuwe’ oude titels uit de rijke muziekhistorie. Populaire songs worden her en der afgewisseld met een onbekend juweeltje. Tevens schuwt men niet om op gepaste momenten de countrygrenzen lichtelijk te overschrijden met aanverwante muzieksoorten uit de sixties. U zult merken dat dit niet alleen de herkenbaarheid maar ook uw meezingdrang ten goede komt. Savannah staat al decennialang aan de Europese countrytop, Dick van Altena was voorman van de fameuze band Major Dundee. Met deze nieuwste, sprankelende muziektheaterproductie maakt de 7-koppige cast het dozijn vol. We kunnen hierbij geruststellen dat de 11 voorgaande edities zeker een garantie bieden voor de toekomst, namelijk: Back to the Country part 12! Na de reguliere show verhuist het gezelschap naar de foyer van uw theater voor de traditionele en inmiddels vermaarde after-party. Zondag 21 mei 2023 – Aanvang 14.30 uur Kaarten zijn te reserveren via: reserveringen@dickvanaltena.com