16 april 2023

Jaarvergadering met jubilarissen bij schutterij BUB in Beek.

v.l.n.r Wilma Ebbers-Stampaert, Tonny Stampaert, Theo Stampaert, Michel van Dijk, Isabel op den Camp, Toon Rademakers en Geert Ebbers. Martijn Bakker moest eerder weg.

Schutterij BUB uit Beek-Ubbergen hield zondagmorgen haar jaarvergadering in Hotel-Restaurant ’t Spijker te Beek, waarbij ook de jubilarissen werden gehuldigd. Helaas konden niet alle jubilarissen aanwezig zijn. Van de 19 jubilarissen werden er deze morgen 9 gehuldigd, waarbij een van de leden de honneurs waar nam voor zijn zieke vrouw. Een en ander gebeurde nadat de leden eerst van een ontbijt in ’t Spijker genoten hadden. De jubilarissen die wel aanwezig waren kregen hun onderscheiding opgespeld door de koningin van de schutterij. Dit waren Martijn Bakker, 60 jaar lid; Geert Ebbers 50 jaar lid; Wilma Ebbers-Stampaert, Tonny Stampaert en Theo Stampaert, allen 40 jaar lid. Isabel op den Camp, Natasha van der Jagt-Langens (zij werd vervangen door haar echtgenoot) Toon Rademakers en Michel van Dijk, allen 25 jaar lid. Overigens kreeg Michel van Dijk de onderscheiding opgespeld door zijn dochter, die jeugdkoningin is. De overige jubilarissen zullen op een later tijdstip gehuldigd worden. Dit zijn Henny Beijen (60 jaar); W.H. Coopmann (50 jaar); Peter Gielen, F.Meijer, Hein Reinders en Loet van Sluis, allen 40 jaar lid; Barry van Eck, Mathijn Arts, Claas de Witt en Harm Kamps, allen 25 jaar lid. Alle jubilarissen van harte gefeliciteerd! zie de foto’s deel 1;  deel 2