16 april 2023

De tweede Hobby- en Snuffelmarkt in Ooij.

Twee deelnemende woningen in de Marialaan in Ooij.

De tweede hobby en snuffelmarkt in Ooij verliep wat minder zonnig dan vorig jaar en mede daardoor leek het wat rustiger. Toch werd er de hele dag door overal bij de 55 deelnemers gesnuffeld en gekocht. De sfeer was weer gezellig en dit gebeuren zal dan ook volgend jaar weer herhaald worden. De opbrengst van deze dag zullen we deels schenken aan de manege van de Maartenshoeve voor aangepast paardrijden voor gehandicapte kinderen en het andere deel houden we in het dorp en gaat naar de Speulplek om voor onze eigen jeugd iets leuks te organiseren. Iedereen bedankt voor de reclame die we mochten maken en Peter Looyschelder bedankt voor het gratis afdrukken en rondbrengen van de flyers bij de Sparfolder. Namens de organisatie Erna Driessen. zie de foto’s deel 1;  deel 2