16 april 2023

Concert Ooijse Toekomst en het Jeugdorkest in dorpshuis de Sprong.

Het jeugdorkest in actie.
Op zondag 16 april hield muziekvereniging de Ooijse Toekomst  haar ons jaarlijks voorjaarsconcert in dorpshuis de Sprong in Ooij. Als eerste bracht het aanstormend talent van het Jeugdorkest mooie muziek ten gehore..  Het combinatie orkest van DES en SMO bestaat uit enthousiaste jonge muzikanten uit Leuth en Ooij en staat onder leiding van Rob Dronkers. Zij hebben vanaf september vorig jaar samen geoefend en speelden als een volleerd orkest.  Na een korte pauze bracht Muziekvereniging “Ooijse Toekomst” een afwisselend programma met o.a sfeervolle filmmuziek en een medley van Glenn Miller. Het was een genot om deze muziek aan te horen. De Ooijse Toekomst stond onder leiding van Paul Vlieks. zie de foto’s deel 1;  deel 2