6 april 2023

Tonny en Co van Haren-Voss uit Groesbeek 60 jaar getrouwd.

Burgemeester Mark Slinkman emt het diamanten bruidspaar Tonny en Co van Haren.

Op 5 april waren Tonny van Haren-Voss (87) en Co van Haren(87) van de Zevenheuvelenweg in Groesbeek 60 jaar getrouwd. Reden voor burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Berg en Dal om het bruidspaar die dag te bezoeken. Vooraf had hij een bloemstuk en de ingelijste huwelijksakte laten bezorgen.  60 jaar geleden zijn ze getrouwd in het gemeentehuis van Mook en zijn daarna, 1 1/2 jaar later voor de kerk getrouwd en in de Molenhoek gaan wonen. Co was in zijn werkzame leven chemisch reiniger  bij Polkamp in Malden. Tonny heeft meerdere beroepen gehad maar het leukste vond ze de tijd als doktersassistente bij een huisarts. Ze wonen nu ongeveer 4 jaar in Groesbeek, dichtbij haar dochter met haar man en de twee kleinkinderen. Van harte gefeliciteerd!