30 maart 2023

St. Martinusschool 1 Wint Jongens/Gemengde editie van Schoolvoetbal ’t Laag 2023

Afgelopen woensdag 29 maart 2023 was het schoolvoetbaltoernooi in ’t Laag voor de leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisscholen uit Millingen aan de Rijn, Kekerdom, Leuth, Ooij en Beek-Ubbergen op de sportvelden van VVLK in Leuth. Na de poulefase waarin alle 10 deelnemende teams in actie kwamen was het tijd voor de eindwedstrijden met als laatste wedstrijd de grote finale tussen St. Martinusschool 1 en Op Weg 1. Na 20 minuten stond het 1-0 voor St. Martinusschool 1 en daarmee werden zij kampioen van ’t Laag. Op woensdag 19 mei 2023 zijn de regiofinales waar St. Martinusschool 1 nu aan mag deelnemen. Dit toernooi wordt gehouden bij SC Elistha in Elst. Op Weg 2 won de Sportiviteitsprijs en lieten tijdens de wedstrijden zien dat meedoen belangrijker is dan winnen. De organisatie wilt iedereen bedanken die op zijn/haar manier een bijdrage heeft geleverd aan deze dag. In het bijzonder de scheidsrechters die op de velden hebben gestaan en de wedstrijden in goede banen hebben proberen te leiden. En ook de vrijwilligers van VVLK die de kleedkamers in orde hebben gemaakt en alle bezoekers van hapjes en drankjes voorzien. Volgende week (woensdag 5 april 2023) spelen de meisjes-teams van ’t Laag tegen elkaar. Meer informatie over Schoolvoetbal ’t Laag kunt u vinden op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/schoolvoetbaltlaag/

zie de foto’s deel 1;  deel 2;  deel 3.