24 maart 2023

Het nieuwe boek van Peter J. Martens verschijnt!

Oud politieman Peter J.Martens heeft een boek uitgebracht onder de titel: “Politie, vroeger was alles….” In het boek wordt een aantal waargebeurde situaties beschreven uit een loopbaan van dertig jaar bij de politie. De eerste vier jaar op een landgroep en vervolgens bij de rechercheafdelingen van het Korps Rijkspolitie, het Korps Politie Aruba en het Korps Landelijke Politiediensten. De beschreven situaties spelen zich af tussen de jaren 1975 en 2005 door heel Nederland, in een aantal Europese landen en op de Nederlandse Antillen. Het is een aaneenschakeling van grappige, dramatische en ontstellende gebeurtenissen, variërend van een hilarisch bezoek aan de burgemeester van Beuningen tot de twijfelachtige rol die politie en openbaar ministerie hebben gespeeld bij een liquidatie in Alkmaar.

Genre: Ervaringsverhalen
Omvang: A5
ISBN: 978-94-646-8594-7
Aantal pagina’s: 192
Prijs: € 21,50
incl. verwerk- en verzendkosten naar Nederland en België