23 maart 2023

Zangleerlingenconcert in het Kerkje van Persingen.

Groepsfoto, v.l.n.r. (boven) Frederieke, Heleen, Filiz, Ilse, Mare, Bjorn, Janne, Manou en Wout (onder) Marieke, Valentijn, Madelief, Bo, Maud en Emma. 

Op woensdagavond 22 maart vond in het Kerkje van Persingen een bijzonder concert plaats. Dit concert werd gegeven door de zangleerlingen van Marieke van Ruitenbeek, die samen een avondvullend programma ten gehore brachten. De leerlingen, allen afkomstig uit Beek en Groesbeek, zongen ieder een solo- en een duonummer. Hierdoor ontstonden er verrassende samenwerkingen en uitvoeringen. De presentatie van de avond was in handen van Janne en Bjorn. De muziekkeuzes waren uiteenlopend. Zo werd er bijvoorbeeld in het Jiddish gezongen en kwam er een zelfgeschreven nummer voorbij. Voor de vele gasten was het een onvergetelijke avond, die smaakte naar meer. Herman Leensen maakte de foto’s. Zie de foto’s.