23 maart 2023

Cheque van Delta glasvezel voor KBO Ooij.

Bestuursleden Jan Kroes (links) en Wim Janssen nemen de cheque in ontvangst van Margot Pennenkamp.

Tijdens de glasvezelcampagne voor de dorpen Ooij, Beek, Kekerdom en Leuth  heeft de seniorenvereniging, KBO Ooij (Katholieke Belangenvereniging senioren 50+), in totaal een bedrag van € 1.400,- verdiend. De cheque werd overhandigd door Margot Pennenkamp, projectleider van DELTA Netwerk aan bestuursleden Wim Janssen en Jan Kroes. Via KBO Ooij konden leden zich de afgelopen maanden aanmelden voor glasvezel en een abonnement afsluiten. Voor iedere aanmelding ontving KBO Ooij een bedrag dat ten goede komt aan de vereniging. Zoveel mogelijk woningen een glasvezelaansluiting. Mede door de hulp van KBO Ooij was er voldoende animo voor glasvezel in de kernen Beek, Kekerdom, Leuth en Ooij en is besloten dat alle woningen, die in aanmerking komen voor glasvezel, een aansluiting krijgen. Via deltanetwerk.nl kunnen bewoners zien of hun woning in aanmerking komt voor de gratis glasvezelaansluiting. Herman Leensen maakte de foto’s. Zie de foto’s