19 maart 2023

1 april jaarconcert Edelweisz Berg en Dal.

’40 jaar muziek in Berg en Dal’. Dat is het thema van ons jaarconcert. Ieder jaar verzorgen wij een groot concert in Dorpshuis Kerstendal in Berg en Dal. Dit jaar is het concert op zaterdagavond 1 april. In september bestond ons muziekgezelschap veertig jaar sinds de heroprichting. Het jaarconcert staat daarom in het teken van veertig jaar Edelweisz. Ook het jeugdorkest met super-enthousiaste jonge muzikanten is daar weer bij. Nog niet zo lang geleden hebben zij een eigen naam gekregen. Voortaan heet dit orkest: Jeugdorkest EigenWeisz. Het concert begint om 19:30 uur en is in Dorpshuis Kerstendal, Kerstendalseweg 17 in Berg en Dal. De toegang is gratis. Voor meer informatie over Edelweisz kunt u terecht op onze website www.edelweisz-bergendal.nl, op Facebook www.facebook.com/edelweiszbergendal en op Instagram www.instagram.com/edelweiszbergendal. Tot zaterdag 1 april! Muziekgezelschap Edelweisz, Berg en Dal