16 maart 2023

Presentatie werkzaamheden Prins Mauritsstraat e.o in Ooij.

Dinsdagavond was de presentatie van de toekomstige werkzaamheden Prins Mauritsstraat e.o in Ooij. Er werd o.a. verteld wanneer de werkzaamheden gaan beginnen en wanneer ze gaan eindigen. Er wordt op 3 april (tm 26 april) aan fase 2. Dat zijn de werkzaamheden in de Kon. Wilhelminastraat van de Dr. Kochlaan tot de Prins Hendrikstraat.. Fase 1 is al geweest, dat waren de werkzaamheden langs de oever van de plas. Fase 3 is het laatste stuk van de Koningin Wilhelminastraat De Prins Mauritsstraat, eerste deel vanaf de Kon. Wilhelminastraat is fase en zal duren van 24 april tm 26 mei. Fase 5 betreft de Prins Hendrikstraat en duurt van 8 mei tm 23 juni en fase 6 is het bovenste gedeelte van de Prins Mauritsstraat en de Kon. Emmastraat en duurt van 5 juni tm 7 juli. De straten zullen bereikbaar blijven voor hulpdiensten en bewoners kunnen hun containers gewoon aan de straat zetten. Deze zullen door de medewerkers van de aannemer naar een verzamelpunt worden gebracht. Aannemersbedrijf van Venrooij zal de werkzaamheden gaan uitvoeren. Voor vragen kan men contact opnemen  met de projectleider Pieter van Velp van de gemeente Berg en Dal. Telefoon 14024 of per e-mail op P.v.Velp@bergendal.nl

Overigens zullen de bewoners gedurende de werkzaamheden zelf een plek in het dorp moeten zoeken voor hun auto’s. Dat zal best moeilijk worden.