2 maart 2023

DELTA Netwerk overhandigt cheque en prijzen nav kleurwedstrijd

Woensdag 1 maart ontving Marjo Verbeet, voorzitter van stichting Ruilhus Beek, uit handen van William Schoonderbeek, kwartiermaker van DELTA Netwerk een cheque ter waarde van € 250,-. Met deze cheque kunnen kinderen in gezinnen die het financieel moeilijker hebben, gratis speelgoed uitzoeken. Daarnaast ontvingen de winnaars van de kleurwedstrijd Maryam uit Beek, in de categorie t/m 8 jaar en Stan uit Ooij in de categorie van 9 t/m 12 jaar, een uitjesbon ter waarde van € 100,-. Kinderen konden de afgelopen weken een kleurplaat inleveren bij het Glasvezel Informatiepunt in het Kulturhus Beek. Voor iedere ingeleverde kleurplaat gaf DELTA Netwerk € 2,50 aan het Ruilhuis om kinderen in gezinnen die het financieel moeilijker hebben gratis speelgoed te laten uitzoeken. De kinderen die de kleurplaat inleverden maakten kans op een uitjesbon ter waarde van € 100,- 1 voor de leeftijd t/m 8 jaar en 1 voor de leeftijd van 9 t/m 12 jaar. Dit naast een leuke attentie en een muntje om speelgoed uit te zoeken. “Ik was erg blij met deze actie van DELTA Netwerk” zegt Marjo Verbeet. Hierdoor kunnen we meer kinderen blij maken in onze gemeente. We gaan er voor zorgen dat het speelgoed terecht komt bij kinderen van gezinnen die deze extra’s niet kunnen betalen.”

Over het Ruilhus. Het Ruilhus is dé plek om speelgoed een tweede leven te geven. Ze staan voor Delen, Doorgeven en Duurzaamheid. Het Ruilhus is gevestigd in het Kulturhus Beek en geopend op woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur.

Over DELTA Netwerk. DELTA Netwerk vindt dat iedereen in Nederland recht heeft op het beste internet. Inmiddels hebben al ruim 1,3 miljoen huishoudens en bedrijven de beschikking over een glasvezelaansluiting van DELTA Netwerk. DELTA Netwerk hoopt dit ook in Beek Kekerdom, Leuth en Ooij te kunnen doen. Hiervoor zijn nog 75 aanmeldingen nodig. Als deze voor 15 maart a.s. binnen zijn, komt er glasvezel in deze kernen.

Kijk voor meer informatie over de glasvezelcampagne op deltanetwerk.nl.