23 februari 2023

Wel of niet een afgesloten Kerkdijk in Ooij.

De borden stonden al enige tijd op de Kerkdijk in Ooij. De weg zou een maand lang afgesloten worden vanaf 23 februari i.v.m. werkzaamheden. Bij informatie bleek dat er leidingen gelegd moesten worden en sleuven gegraven ten behoeven van de nieuwe appartementen bij Jonkmanshof. Maar intussen bleek dat de weg helemaal niet afgesloten mocht worden en dat in ieder geval de helf van de rijbaan open moest blijven. Op woensdag waren er allerlei omleidingsborden geplaatst en dat zou dus op donderdag de 23e moeten ingaan. Een deel van de borden staan er nog wel maar (na ingrijpen van de gemeente) zijn  de geslotenverklaringen afgekruist en dat betekent, dat het verkeer, inclusief de bus, er gewoon door kan. Een probleempje is er wel als je een tegenligger krijgt. Maar de bus van Breng kan in ieder geval bij de halte “Dorpshuis de Sprong” komen.