23 februari 2023

Jaarvergadering Ooijse KBO met bestuurswisseling.

Het nieuwe bestuur van de Ooijse KBO. v.l.n.r. Bert Roodbeen, Jan Janssen, Wim Janssen, Annie Verriet, Jan Kroes, Ans Koks en Ton Leurs. De lege stoel is voor Erna Driessen.

Donderdag 23 februari hield de Ooijse KBO (belangenorganisatie voor senioren 50+) haar jaarvergadering in dorpshuis de Sprong te Ooij. Aanwezig waren 57 van de 358 leden. Tijdens de vergadering werd afscheid genomen van Mientje Huisman-Vink en Arnold Wulterkens, die respectievelijk 21 jaar en 14 jaar bestuurslid van de vereniging zijn geweest. Beiden werden verrast met de “Zilveren Speld”.  Nieuw in het bestuur zijn Erna Driessen, Wim Janssen en Ans Koks.  De functie van voorzitter wordt voorlopig waargenomen door de secretaris Annie Verriet-Deutekom. zie de foto’s