22 februari 2023

Aanrijding Persingen. Inzittenden vluchtten.

Woensdagmiddag vloog een auto uit de bocht in Persingen. De vijf inzittenden van deze Duitse auto, welke al voor een deel van ducktape was voorzien, vluchtten vervolgens, weg van de auto. De Toyota zelf had behoorlijke schade. Ook het hek van “de Bonte Os”,  waar de auto tegen gereden was had schade. Een van de inzittende heeft daarna de auto nog aan de kant gezet waarna iedereen wegrende.  Drie personen, waaronder de vermoedelijke bestuurder en twee meiden hebben verderop een lift gekregen en twee anderen zijn door de politie ingehaald en mee teruggenomen. Maar omdat niet bewezen kon worden wie gereden heeft zijn ze niet aangehouden. De vermoedelijke bestuurder en de twee meiden zijn niet gevonden, althans dat was nog niet bekend. De politie doet verder onderzoek.