17 februari 2023

Schoolcarnaval in Beek met Prins Julian “de Partyman”.

v.l.n.r Fynn, Jill, Julian de Partyman, Maartje en Floris

Op basisschool de Biezenkamp in Beek werd vrijdagmorgen carnaval gevierd waarbij ook de onthulling plaats vond van de nieuwe jeugdprins. Dit is Prins Julian “de Partyman” geworden, die samen met pages Maartje & Jill de komende carnaval de carnavalsvereniging de Cavalieren gaan vertegenwoordigen. Adjudanten zijn Floris en Fynn. Ook Prins Frans “de Frolijke” en zijn gevolg waren aanwezig. KNAgalm zorgde voor de muzikale omlijsting. Na het feestje in de aula van de school, waarbij enkele groepen ook nog een optreden verzorgden, volgde nog een optocht door het dorp, waarbij ook verzorgingshuis ’t Höfke werd aangedaan. zie de foto’s van de school deel 1;  deel 2;  zie de foto’s van de optocht deel 3;  deel 4.