13 februari 2023

Ongeval op kruising bij verkeerslichten in Beek.

De beide voertuigen na de aanrijding in Beek.

Op de kruising bij de verkeerslichten in Beek, N325 (Nieuwe Rijksweg) en de St. Hubertusweg in Beek vond maandagavond rond 18.30 uur een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s, waarbij een van de auto’s op haar kant kwam te liggen. Een Millingse bestuurder van een Toyota Yaris sloeg, komende uit de richting Nijmegen, bij de verkeerslichten linksaf, terwijl uit de richting Duitsland een Duitse BMW naderde. Beide wagens konden elkaar niet meer ontwijken en een aanrijding volgde. Beide bestuurders zijn door personeel van de ambulancedienst onderzocht maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht en beide voertuigen zijn door Houterman afgevoerd.