3 februari 2023

Zondag 12 februari: het allerlaatste concert in het UNA Gebouw in Kekerdom.

Dat wil niet zeggen dat UNA stopt met spelen……integendeel, ze gaan vrolijk verder met muziek in en voor Kekerdom…..alleen repeteren, dat doen ze voortaan elders. Tijdens dit koffieconcert wordt de muziek verzorgd door JOOG, het opleidingsorkest van fanfare Ons Genoegen uit Millingen en door UNA zelf. Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Peter Wintjes. Beide orkesten spelen een mooi programma waarin diverse muziekstijlen de revue zullen passeren.  Verder speelt UNA nog samen met The Swingin’ Sisters. Drie dames, zingend á la die andere, The Andrew sisters, verrassen het publiek met een aantal prachtig driestemmig gezongen nummers. De aanvang is om 11.00.u De entree en de koffie zijn gratis. Iedereen is van harte welkom!