22 januari 2023

Nieuw jongerencentrum Ooij

Dispel in Ooij.

Bericht van Forte Welzijn. Jongeren kunnen vanaf dit jaar elkaar ontmoeten bij het nieuwe jongerencentrum Dispel aan de Rietlanden 5 in Ooij. Jongeren van 12 tot en met 23 jaar kunnen daar iedere woensdag van 15:00 – 18:00 uur terecht. Meer dan alleen een ontmoeten. Het jongerencentrum geeft jongeren een plek om elkaar te ontmoeten, te chillen of voor een goed gesprek met een van de jongerenwerkers. Ook kunnen ze gamen, biljarten of tafeltennissen. Naast elkaar ontmoeten wordt er aandacht besteed aan talentontwikkeling. Zo organiseren jongeren met ondersteuning van de jongerenwerkers van Forte zelf activiteiten. De jongerenwerker van Forte is er voor de jongeren. Jongerenwerker Dennis: “Als je altijd maar normaal doet, zul je nooit weten hoe geweldig je kunt zijn.” Liever persoonlijk contact met Dennis of een collega jongerenwerk? Op www.fortewelzijn.nl vind je alle contactgegevens 😁