22 januari 2023

Luuk d’n Erste, nieuwe jeugdprins van de Sokkenummers in Leuth.

Jeugdprins Luuk met zijn pages en adjudanten en leden van de raad met daarachter de kersverse Prins Theo de Gemekkelijke en zijn pages.

Op zondag 22 januari vond weer de jaarlijkse jeugdzitting plaats van CV de Sokkenummers in de Vriendenkring in Leuth waaraan twee verenigingen, de Deurdouwers uit Millingen aan de Rijn en de Deurzakkers uit Ooij deelnamen. Na de opening en gardedans van de Sukskes werd het “Sukske van het jaar 2022” bekend gemaakt. Dit werden Roy Driessen en Geert vink. Voor alle activiteiten die ze doen in het dorp. Zoals onder andere veelzijdig inzetbaar bij VVLK. Bij de schutterij in een werkgroep om de schutterij de Vriendenkring nieuw leven in te blazen. En 11 jaar lang hebben ze de jeugdcommissie ondersteunt en nemen er nu afscheid van. Voor de pauze was het aftreden van jeugdprins Stijn, die daarna zijn laatste door hem aangevoerde  polonaise mocht maken. Na de pauze werd de nieuwe jeugdprins bekend gemaakt. Dit gebeurde met het programma van de “Alleskunner” waarna de nieuwe prins Luuk d’n Erste,  samen met zijn pages Dide en Maud en de adjudanten Lars en Jelle en hun gevolg door het scherm het podium opstapten. De gardedans werd uitgevoerd door de Stars, gevolgd door een quiz. De muziek werd ook deze keer weer verzorgd door DJ Mike, die er na afloop samen met de jeugd nog een feest van maakte. zie de foto’s.