17 januari 2023

Even ontzorgen met vrolijke Egeränder klanken van de Fraps en de Berger Musikanten.

Blaaskapel “De Fraps” uit Leuth organiseert zondag 5 februari 2023 een concert samen met de “die Berger Musikanten uit Bergen. De vrolijke klanken van  de böhmische/marische polka’s, walsen en marsen staan garant voor een middag vol gezellige muziek. Deze middag zal plaats vinden in het Dorpshuis “de Sprong” aan de Prins Bernhardstraat 3 in Ooij. Aanvang van het concert is om 14.00 uur en zal duren tot ca 17.00 uur. De zaal is vanaf 13.30 uur open. De entree is vrij en de mogelijkheid van  het kopen van een hapje en een drankje is aanwezig, tevens zullen we een kleine loterij houden om de kosten te dekken. U bent hartelijk welkom om na een lange tijd van stilte als gevolg van corona weer volop genieten van deze prachtige muziek.  We verwelkomen u graag in het dorpshuis  “de Sprong”. Voor verder informatie kunt u terecht op onze website www.defraps.nl